top of page

Vi shopper med næsen.

Vidste du at vi med 40% nøjagtighed kan genkalde noget vi så for fire måneder siden, men at vi med 60% nøjagtighed kan genkalde noget vi duftede for et år siden?


Så hvis i bruger aroma-marketing vil kunderne ganske enkelt huske deres ophold i butikken bedre – og det er der penge i!

Prøv at lukke øjnene. Tænk på en nyslået græsplæne, nybagt brød eller friskbrygget kaffe – du kan helt sikkert genkalde minder og følelser ud fra duften.

På samme måde kan du påvirke dine kunder. De husker simpelthen deres ophold i butikken bedre. I andre tilfælde kan købsadfærden stimuleres, så eksempelvis en lækker duft af chokoladekage får mundvandet til at løbe, og så vi også napper en muffin sammen med to-go-kaffen.

Det er en spændende proces, at definere hvordan ens brand skal dufte

Typisk indleders processen med en god snak om hvad virksomheden står for og hvilke værdier brandet repræsenterer. Det kan tage afsæt i varerne, indretningen, farverne og den musik der spilles – er der nogle elementer som skal gå igen i duften?

Synet er den kraftigste og mest betydningsfulde sans vi har. Måske lidt overraskende er duftesansen den næst mest betydningsfulde af vores sanser. Mange virksomheder overser imidlertid hvor effektivt de kan kommunikere med kunderne, hvis de også bringer duftesansen i spil.

De innovative og indflydelsesrige brands er dem som lader deres historie leve videre i kundernes hjerter. De vil skabe en oplevelse, hvor det ikke kun er syns- og høresanserne der stimuleres. Ethvert brand har en historie at fortælle – de bedste historier huskes og genfortælles.

Hvordan skal kunderne huske dit brand?

icon event og messer.jpg

Events og messer

Uanset hvor stort og vildt, har vi dufte og maskiner der hjælper til med at skabe den ultimative oplevelse

icon bilforhandler.png

Bilforhandler

Alt fra duften af ny bil til den specielle duft der byder jeres kunder velkommen

Hotel og spa

Skab en unik og luksuriøs stemning for jeres gæster    

iconfinder_hight_alert_army_man_military

Træning og simulering

Militær, politi og sygepersonale oplever at træning og simulation bliver yderst virkelighedsnær med dufte

hospital.png

Tandlæger og hospitaler

En atmosfære af ro og renhed spreder sig og beroliger patienterne

Retail

Vi designer den duft der definerer lige netop dit brand 

_edited.png
bottom of page