top of page

SIKKERHED OG SOCIALT ANSVAR

Hos ScentAir vægtes sikkerheden højt, og standarderne for at sikre den højest mulige velvære for vores kunder og miljøet vurderes løbende. Alle dufte er udviklet af førende parfumerister.

 

International Fragrance Association (IFRA)

ScentAir er medlem af IFRA Nordamerika. ScentAir er stolte over at være den første virksomhed indenfor duftmarketing som blev medlem af IFRA. IFRA er en global myndighed for sikker brug af duft og parfumestoffer. Ved omhyggeligt at følge de kriterier IFRA skitserer i sit adfærdskodeks for fremstilling og håndtering af alle duftstoffer, viser vi vores engagement i at levere produkter, der er sikre til brug af forbrugeren og miljøet.

 

The Toxic Substance Control Act (TSCA)

ScentAir er underlagt American Environmental Protection Agency og gennemfører rapportering, registrering, testkrav samt begrænsninger for kemiske stoffer eller blandinger. Alle kemiske stoffer, der ikke allerede er i deres databasen, skal være forhåndsregistreret inden fremstillingen. Alle råmaterialer, der anvendes i ScentAir’s olier, er registreret under TSCA.

ScentAir fokuseret på at bruge ikke-forurenende produkter og re-cirkulerer altid, når det er muligt. Hos ScentAir kræves at leverandører overholder miljøvenlige og bæredygtige fremstillingsmetoder. Alle produkter er fremstillet af genanvendelige materialer, hvor det er muligt. ScentAir tilbyder et gratis genbrugsprogram for globale kunder på alle plastmaterialer, for at sikre, at produkterne skaber minimal miljøpåvirkning.

 

Hvad er parfume?

En parfume er en blanding af duftstoffer, som er sammensat, så de danner et æstetisk hele. En parfume kan bestå af 10 til 300 enkeltstoffer. Der er ca. 3.000 forskellige duftstoffer at vælge imellem, når en ny duft skal udvikles.

Alle duftstoffer – især fra naturlige kilder som f.eks. æteriske olier eller blomster og planter – kan fremkalde en allergisk reaktion. Den hyppigste årsag til en allergisk reaktion er ikke fra syntetiske dufte, men fra naturlige ekstrakter.

Man kan godt være allergisk over for nogle parfumestoffer og ikke andre. Har du parfumeallergi, er du i særlig grad opmærksom på produkter som er i tæt og vedvarende kontakt med huden – det er typisk deodorant, creme og after shave.

Du er i trygge hænder med ScentAir. Det er meget små mængder der skal bruges for at stimulere vores duftesans og koncentrationen der bruges i vores maskiner er så små at de ikke kan fremkalde en allergisk reaktion. ScentAir har mere end 25 års erfaring og er til stede i 110 lande, hvilket gør ScentAir til verdensledende indenfor duftmarkedsføring.

Som kunde hos os får du naturligvis dokumentation for ingredienserne i den duft du vælger, og du kan være sikker på at vores produkter ikke er skadelige. Det er din sikkerhed for at ScentAir og deres underleverandører overholder internationalt gældende sikkerheds-og miljømæssige regulativer.

Alle dufte er syntetisk fremstillede og opfylder IFRA, CARB, US, Hong Kong og EU sundhedsreglementer.

Vi ser frem til at arbejde med dig og din virksomhed og skabe mange gode og mindeværdige oplevelser.

Terapi Session

Din sikkerhed

  • Mere end 20 års erfaring.

  • Tilstedeværelse i 110 lande.

  • Verdensledende indenfor duftmarkedsføring.

  • Dokumentation for ingredienser af alle dufte.

  • Alle produkter er lavet af genbrugsmaterialer hvor det er muligt.

  • ScentAir og alle underleverandører overholder internationale gældende sikkerheds- og miljømæssige regulativer.

  • Ingen dufte indeholder skadelig VOC og allergener.

  • Alle dufte opfylder IFRA, CARB, US, Hong Kong og EU sundhedsreglementer.

bottom of page